Diskusija „Kaip užauginti žmogų” su A. Kuriene


 

Dalijamės 2022m. gegužės 25d. vakarą vykusio „Mediatorių knygo klubo” akimirkomis su gerbiama knygos „Kaip užauginti žmogų” autore Aušra Kuriene. Susitikimas truko valandą, tačiau įžvalgos ir įrankiai, kuriais pasidalino autorė, leido mediatoriams  savo įrankių dėžutę praturtinti ilgam.

 

 

Susitikimo dalyviai spėjo aptarti ne vieną mediatoriams aktualų klausimą: kokie iššūkiai kyla bendratėvystės (arba kitaip 50/50 bendravimo tvarkos) siekiantiems tėvams? Kas yra lygiavertė tėvystė ir kada ji galima? Kokia yra senelių ir tėvų atsakomybė ? Kaip padėti artimiesiams, pvz. marčiai, žentui, uošvienei ir anytai dalyvauti vaiko gyvenime ir suprasti vienas kitą? Kaip nubrėžti pagarbią ribą, įvesdinant naujus partnerius į vaiko gyvenimą ir dar daug kitų klausimų, į kuriuos gerb. Aušra turėjo labai taiklius atsakymus.

 

Dėkojame Mediatorių knygų klubo organizatorėms Odetai Intei ir Ūlai Dusevičienei už šaunią idėją skatinančią mediatorius tobulėti ir turiningus perskaitytų knųgų aptarimus. LMR nariai, kuriems nepavyko sudalyvauti susitikime turės išskirtinę galimybę perklausyti susitikimo įrašą Lietuvos mediatorių rūmų narių visuotiniame suvažiavime rugsėjo mėnesį. 

 

Mediatorių knygų klubo toliau tęsia veiklą ir skelbia Vasaros iššūkį. Skaitysime Daivos Babilevičienės knyga „Uždaryk duris iš kitos pusės„, o rugpjūčio mėnesį planuojamas knygos aptarimas kartu su knygos autore, kurį moderuos mediatorė, LMR narė Jolanta Tupko-Mazur.

 

Kviečiame visus LMR narius rasti laiko prisijungti prie klubo, dalyvauti susitikimuose ir kaupti neįkainojamą patirtį!

Mediatorių knygų klubas

 

Profesionalūs ir nešališkas atsakymas į visus klausimus apie mediaciją!

Mūsų savanoriai pasirengę Jums padėti darbo dienomis nuo 9 iki 18 val.